Fond zdraví města Zlína - Podpora projektů v roce 2022

Organizace: Magistrát města Zlín

Popis výzvy

Zaměření programu:

Podpora organizací, jejichž aktivity vedou k prevenci onemocnění, podporují vzdělání a výchovu k prevenci onemocnění, podporují vytváření zdravého životního stylu.

Oprávnění žadatelé:

  • žadateli mohou být právnické nebo fyzické osoby, o nichž jsou známy výsledky činnosti, jejichž aktivity vedou k prevenci onemocnění, podporují vzdělání a výchovu k prevenci onemocnění, podporují vytváření zdravého životního stylu (zdravá výživa, duševní zdraví, hygiena, osvěta apod.) a jsou určeny pro občany statutárního města Zlína; 
  • poskytování dotací je možné i v případě nových aktivit či činností, které nabídnou originální řešení či prokáží svou vhodnost či nezbytnost v rámci požadavků statutárního města Zlína;

Lhůta pro podávání žádostí je od 14. 2. - 28. 2. 2022 do 17 hodin

Webové stránky programu: https://www.zlin.eu/fond-zdravi-cl-2998.html
Zaměření výzvy: Sociálně-zdravotní
Cílová skupina: Neziskové organizace, sociálně potřební
Místní působnost: Zlínský kraj, Výzvy měst a obcí
Poslední aktualizace: 12.1.2022

Termíny uzávěrek a granty

Ukončené uzávěrky

Termín podávání žádostí: 28.2.2022
Finanční alokace výzvy: 397 000 Kč

Vyhlašovatel

Magistrát města Zlín

náměstí Míru 12
76140 Zlín
(CZ) Czech Republic

420 577 630 111

IČ: 00283924

Všechny výzvy vyhlašovatele (56)

Kontaktní osoby

Petra Bellayová
kontaktní osoba

577 630 361/302

Vzdělávání se Světem neziskovek

Chcete se na získání grantu připravit? Přijďte na náš kurz nebo využijte služeb našeho poradenství.

Konzultace projektových žádostí

Nevíte si rady s vypracováním žádosti? Chcete se zorientovat v možnostech finanční podpory vašeho projektu? Rádi vám pomůžeme, ozvěte se nám.

Šárka Pravdová
Péče o klienty Grantového diáře
+420 730 173 166

Potřebujete poradit? Napište nám!

Šárka Pieglová

Péče o klienty Grantového diáře

+420 730 173 166
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace