Program podpory sociálních služeb na území Plzeňského kraje - sociální prevence

Organizace:

Popis výzvy

Zaměření programu

Fyzické nebo právnické osoby, které poskytují sociální služby, s výjimkou obcí, svazků obcí a organizací, u nichž tyto subjekty plní zřizovatelskou funkci.

Koho podporuje

Žádat o podporu mohou obce, svazky obcí a organizace, u nichž tyto subjekty plní zřizovatelskou funkci.
Webové stránky programu: http://www.kr-plzensky.cz/article.asp?itm=27840&lang=1029
Zaměření výzvy: Ochrana lidských práv
Cílová skupina: Neziskové organizace, osoby bez domova
Místní působnost: Plzeňský kraj
Poslední aktualizace: 24.7.2021

Termíny uzávěrek a granty

Ukončené uzávěrky

Termín podávání žádostí: 31.3.2003
Termín podávání žádostí: 31.8.2003
Termín podávání žádostí: 22.4.2005
Termín podávání žádostí: 3.6.2005
Termín podávání žádostí: 30.6.2006

Vzdělávání se Světem neziskovek

Chcete se na získání grantu připravit? Přijďte na náš kurz nebo využijte služeb našeho poradenství.

19.11.2024 – 20.11.2024 Jungmannova 9, Praha 1

Individuální fundraising v kostce: Jak na drobné i firemní dárce

Petr Machálek
25.11.2024 Jungmannova 9, Praha 1

Organizace (spolu)práce nově a lépe: automatizace a modelování procesů

Kateřina Švidrnochová, Radka Bystřická
5.2.2025 Praha (místo bude upřesněno)

Strategie fundraisingu: Nový pohled na vaše poslání

Jana Havlenová
26.2.2025 Praha (místo bude upřesněno)

Základy finančního řízení pro neziskové organizace

Standa Kutáček
26.3.2025 – 27.3.2025 Praha (místo bude upřesněno)

Grantový fundraising: Jak sestavit dobrou projektovou žádost

Petr Machálek

Konzultace projektových žádostí

Nevíte si rady s vypracováním žádosti? Chcete se zorientovat v možnostech finanční podpory vašeho projektu? Rádi vám pomůžeme, ozvěte se nám.

Šárka Pravdová
Péče o klienty Grantového diáře
+420 730 173 166

Potřebujete poradit? Napište nám!

Šárka Pieglová

Péče o klienty Grantového diáře

+420 730 173 166
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace