Stipendium žákům z rodin postižených povodní

Organizace:

Popis výzvy

Zaměření programu

Stipendium pro žáky johičeských středních škol z rodin postižených letošní povodní, kteří pod vedením učitele zpracují ročníkovou práci na téma z oblasti jihočeských lidových tradic, jejich zachování, obnovy, propagace a dokumentace, včetně tradic rybnikářských.

Co podporuje

stipendium pro žáky jihočeských středních škol z rodin postižených povodněmi

Koho podporuje

žáky jihočeských středních škol

Poznámka

Přihlášku podá žák prostřednictvím své školy.
Webové stránky programu: http://www.sweb.cz/nadace-capiku
Zaměření výzvy: Komunitní rozvoj
Cílová skupina: Děti, mládež, menšiny
Místní působnost: Jihočeský kraj
Poslední aktualizace: 16.2.2021

Termíny uzávěrek a granty

Ukončené uzávěrky

Termín podávání žádostí: 30.10.2002
Granty: od 5 000 Kč do 20 000 Kč

Vzdělávání se Světem neziskovek

Chcete se na získání grantu připravit? Přijďte na náš kurz nebo využijte služeb našeho poradenství.

4.2.2025 Praha (místo bude upřesněno)

Strategie fundraisingu: Nový pohled na vaše poslání

Jana Havlenová
24.2.2025 Praha (místo bude upřesněno)

Organizace (spolu)práce nově a lépe: automatizace a modelování procesů

Kateřina Švidrnochová, Radka Bystřická
26.2.2025 Praha (místo bude upřesněno)

Základy finančního řízení pro neziskové organizace

Standa Kutáček
26.3.2025 – 27.3.2025 Praha (místo bude upřesněno)

Grantový fundraising: Jak sestavit dobrou projektovou žádost

Petr Machálek
15.4.2025 – 16.4.2025 Jungmannova 9, Praha 1

Individuální fundraising v kostce: Jak na drobné i firemní dárce

Petr Machálek

Konzultace projektových žádostí

Nevíte si rady s vypracováním žádosti? Chcete se zorientovat v možnostech finanční podpory vašeho projektu? Rádi vám pomůžeme, ozvěte se nám.

Šárka Pravdová
Péče o klienty Grantového diáře
+420 730 173 166

Potřebujete poradit? Napište nám!

Šárka Pieglová

Péče o klienty Grantového diáře

+420 730 173 166
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace