Specific Support Actions (SSA) for Associated Candidate Countries

Organizace: The European Commission

Popis výzvy

Zaměření programu

Integrace a posilování evropského výzkumu.

Co podporuje

Life sciences, genomics and biotechnology for health, Information Society Technologies, Nanotechnologies and nanosciences, knowledge-based multifunctional materials, and new production processes and devices, Aeronautics and space, Food quality and safety, Sustainable development, global change and ecosystems, Citizens and Governance in a knowledge-based society
Webové stránky programu: http://fp6.cordis.lu/fp6/call_details.cfm?CALL_ID=63#infopack
Poslední aktualizace: 20.3.2020

Termíny uzávěrek a granty

Ukončené uzávěrky

Termín podávání žádostí: 26.6.2003
Další informace: Do 17 hod.

Vzdělávání se Světem neziskovek

Chcete se na získání grantu připravit? Přijďte na náš kurz nebo využijte služeb našeho poradenství.

21.1.2026 Jungmannova 9, Praha 1

Základy finančního řízení pro neziskové organizace

Standa Kutáček
19.2.2026 Jungmannova 9, Praha 1

Organizace (spolu)práce nově a lépe: automatizace a modelování procesů

Kateřina Švidrnochová, Radka Bystřická
11.3.2026 – 12.3.2026 Jungmannova 9, Praha 1

Grantový fundraising: Jak sestavit žádost, která zaboduje

Petr Machálek
9.4.2026 – 1.6.2026 Online

AI Leadership akademie

Kateřina Švidrnochová, Miroslava Oleňáková

Konzultace projektových žádostí

Nevíte si rady s vypracováním žádosti? Chcete se zorientovat v možnostech finanční podpory vašeho projektu? Rádi vám pomůžeme, ozvěte se nám.

Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
+420 730 173 166

Konzultace projektových žádostí

Nevíte si rady s vypracováním žádosti? Chcete se zorientovat v možnostech finanční podpory vašeho projektu? Rádi vám pomůžeme, ozvěte se nám.

Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
+420 730 173 166

Potřebujete poradit? Napište nám!

Šárka Pieglová

Péče o klienty Grantového diáře

+420 730 173 166
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace