156. výzva - Vytváření, regenerace či posílení funkčnosti krajinných prvků a struktur

Organizace: Ministerstvo životního prostředí

Popis výzvy

Zaměření programu:

Cílem 156. výzvy programu OPŽP je vytváření a obnova malých vodních nádrží nevyplývajícíích z plánů dílčích povodí a ležící většinovou plochou mimo území ZCHÚ, území Natura 2000 nebo biocentrum ÚSES. Podporuje vytváření a obnovu vodních prvků s ekostabilizační funkcí (například tůní, mokřadů, malých vodních nádrží, které neslouží k chovu ryb nebo slouží jnom k takovému chovu ryb, který neoslabí ekologické funkce nádrží) včetně nepravidelně zaplavovaných území (např. lužních lesů).

Oprávnění žadatelé:

  • kraje
  • obce, dobrovolné svazky obcí
  • organizační složky státu (s výjimkou AOPK ČR)
  • státní podniky, organizace, veřejné výzkumní organizace
  • příspěvkové organizace
  • vysoké školy, školy a školská zařízení, nestátní neziskové organizace
  • církve a náboženské organzace
  • podnikatelské subjekty, obchodní společnosti a družstva
  • fyzické osoby podnikající a nepodnikající
Webové stránky programu: https://www.opzp.cz/nabidka-dotaci/detail-vyzvy/?id=168
Zaměření výzvy: životní prostředí
Místní působnost: Celá ČR kromě hl. m. Prahy
Poslední aktualizace: 21.8.2021

Termíny uzávěrek a granty

Ukončené uzávěrky

Termín podávání žádostí: 30.11.2021
Finanční alokace výzvy: 40 000 000 Kč

Vyhlašovatel

Ministerstvo životního prostředí

267 121 111

IČ: 00164801

Všechny výzvy vyhlašovatele (173)

Vzdělávání se Světem neziskovek

Chcete se na získání grantu připravit? Přijďte na náš kurz nebo využijte služeb našeho poradenství.

Konzultace projektových žádostí

Nevíte si rady s vypracováním žádosti? Chcete se zorientovat v možnostech finanční podpory vašeho projektu? Rádi vám pomůžeme, ozvěte se nám.

Šárka Pravdová
Péče o klienty Grantového diáře
+420 730 173 166

Potřebujete poradit? Napište nám!

Šárka Pieglová

Péče o klienty Grantového diáře

+420 730 173 166
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace